Влез

Какво не ни казва Кийосаки за личните финанси? + бонуси и отстъпки

Какво не ни казва Кийосаки за личните финанси? + бонуси и отстъпки - 4.6 out of 5 based on 8 votes

 Kакво не ни казва Кийосаки?"Какво не ни казва Кийосаки за личните финанси?" - това интересно заглавие срещнах в един от любимите ми сайтове за финансова грамотност smartmoney.bg с автор Стойне Василев. Определено това разпали любопитството ми. Повечето хора, които се интересуват от управление на парите несъмнено са чели поредицата книги на Робърт Кийосаки, започващи с "Богат татко, беден татко".

  Авторът изпраща силно мотивиращи послания и след прочитането им, човек има чувството, че са му пораснали крила и може лесно да промени света си. Често обаче се случва така, че крилата са восъчни и като в мита за Дедал и Икар много хора пропадат в опита си да полетят.

 Имам приятел, който след прочитане на книгите на Кийосаки напусна сигурна и добре платена работа, защото си повярва, че може сам да се справи да изкарва дори повече пари - на борсата, със застраховки, с МЛМ и други. Познайте какво стана? Дойде кризата и той беше принуден да поеме ниско платена работа, под квалификацията си. В последствие разбрах, че не само той е рискувал по подобен начин.

 Защо се получава така? Някой казват, че правилата на Кийосаки не са приложими за нашата действителност. Други казват, че този автор трябва да се чете в много по зрял етап от живота и преди да се възползваме от неговите съвети, са ни необходими определени знания, умения и опит. Вярвам, че всеки би желал да получи отговорите на тези въпроси.

 Точно затова силно ме заинтересува обучението "Какво не ни казва Кийосаки за личните финанси?" и приех поканата да се включа като медиен партньор на това събитие. Курсът по управление на личните финанси в нашата реалност се състой от 10 тричасови модула - 2 лекции от по час и половина, като включва и допълнителни практически работилници. То е организирано от българската бизнес общност "Републики за взаимопомощ", чиято основна цел е споделяне на знания и умения на стартиращи и настоящи предприемачи.

 Вижте пълната програма на обучението тук. Специално за читателите на zdravduh.com организаторите предлагат 15% отстъпка (за 1 модул или за целия курс). Регистрирайте се за участие оттук. Побързайте - местата са ограничени. ВАЖНО - в полето Промо код въведете ZDRAVDUH, за да вземете отстъпката.

 Но изненадите не свършват дотук. Един читател ще спечели БЕЗПЛАТЕН ПРОПУСК за 1 модул по избор за обучението. Всичко, което трябва да направите, за да спечелите, е да напишете статия на тема "Как подобрих личните си финанси?" и да ми я изпратите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 Ще публикувам статиите и която събере най-много харесвания във Фейсбук от бутончето под нея, ще има възможност за безплатно участие в обучението. Побързайте, защото времето е ограничено - първият модул стартира на 25 март от 18.30 ч. 

Последно променена наПетък, 07 Март 2014 11:23

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics