Влез

Тайните на електронната търговия - нова рубрика

Тайните на електронната търговия - нова рубрика - 5.0 out of 5 based on 3 votes

elektronna targovia Искало ли ви се е да надникнете в тайните на някой занаят и да разберете как точно се случва магията? Това трудно и рядко ни се отдава, защото повечето хора крият своето т.нар. ноу-хау.

 Сферата от която силно се интересувам е електронната търговия, а там нещата са толкова шарени и разнообразни, че едва ли някой би се притеснил да сподели своя опит.

 Вече направих едно страхотно интервю с един от рекламодателите на сайта ми - Ана Тодорова. Тя има сайт за ръчно изработени бижута An-G design. Ана беше първата, която се престраши да разкаже за своя опит с електронната търговия.

 Надявам се и други собственици на онлайн магазини да проявят желания да ми дадат интервю за рубриката посветена на тайните на електронната търговия.

 Аз лично обмислям вариант да създам свой собствен електронен магазин и успешно приключих 10-месечен курс по европейска програма, който ми даде добър старт, но преди да започна бих искала да получа повече информация по темата.

 Така че моля всеки, който би искал да разкаже как е създал от нулата своя бизнес с продукти и услуги онлайн, да ми пише, за да му/й изпратя въпросите за интервюто.

Какво ще получите в замяна? Ами, линк към сайта си, посещения и популяризация на дейността си.

Така, че скъпи собственици на онлайн магазини, не се колебайте, а се СВЪРЖЕТЕ С МЕН.

 Ако искате да видите, примерно интервю и въпроси, вижте тук

 Вижте още по темата: Национална конференция по електронна търговия и Да разширя ли блога с електронен магазин?

Последно променена наСъбота, 18 Октомври 2014 10:34

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Real Time Analytics