Влез

  • Published in Плащане

  За да получите ел. книга, трябва да направите плащане на стойност 8 лв. по един от следните начини:

1) Чрез системата ePay. Кликни тук:

       ePay-button

 При плащането изберете да виждам e-mail адреса ви, за да ви изпратя на него книгата или ми пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.!

  ePay е най-бързият и удобен начин за онлайн разплащания. От там можете да следите всичките си сметки, да плащате данъци и такси и да пазарувате по интернет. Регистрацията отнема 1-2 минутки, а след това трябва да направите една кратка транзакция на близкия банкомат - това е всичко. Регистрирайте се за ePay оттук.

 2. Превод на сумата от 8 лв. по банкова сметка:

  ЦКБ: IBAN: BG46CECB97904077383200, BIC: CECBBGSF

 След като преведете парите, ме уведомете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да ви изпратя книгата на e-maila!

 3. Можете да платите и с PayPal:

   

 Уведомете ме за плащането на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да ви изпратя книгата на e-maila!

 4. По всякакъв удобен за вас начин - по куриер, с пощенски записEasypay офис и др. - пишете ми за повече информация

  Изключително изгодно и лесно става превода на парите в централен офис на Easypay, където 90% от хората си плащат битовите сметки. Там можете да преведете сумата от 8 лв.:

1) по горната банкова сметка /такса 0,97 лв./;

2) по микросметката ми в epay /таксата е едва 0,17 лв./ - за целта просто им дайте клиентския ми номер - КИН: 8485107530.

  Искате да вземете книгата, но ви затрудняват начините на плащане - пишете ми.

Real Time Analytics